Over ons

Zsigmond

IRflex teljesn más. Jó itt dolgozni mert tudod, hogy mindenben számithasz a cég segitségére. Bizalommal tekinthetsz a jövődre, mert tudod minden feltétel teljesül.

 

Hollandiában már több munkaügynökségen kersztül dolgoztam, igy tudom mi a külömbség. A legfontosabb, hogy az IRflex mindenben probál segitteni. És mindezt az anyanyelveden!

Külföldikent hollandiában és főleg a munkakezdéskor sok kérdésed van. Nemcsak a munkával kapcsolatban, de más dolgokban is mint peldául lakhatas, adózásról, tanfolyamokról és kurzusokról.

Ilyen jellegű kérdésekkel is fordulhatsz hozzájuk. Én igy tudok  a munkamra figyelni, megoldandó problémákban segitséget kapok.

Imre

IRflex veled együtt gondolkodik. Figyelembe veszik terveidet és családi körülményeidet is .

 

Egy pár éve már az IRflexen keresztül dolgozok festőként. Számomra fontos hogy egy munkaadónál maradjak. Igy tudsz optimálisan növekedni a munkádban  és egy jó kapcsolatot kiépitteni fönökkeiddel és kollégáiddal. Mivel feleségem még Magyarországon van, IRflex segitt ha kérdésem van a jövömmel kapcsolatban, feleségemmel itt tervezzük az életünket. Továbbá szeretném a holland nyelvet is megtanulni. IRflex ebben is tud segitteni.

A szállás családi házakban van. mindenki rendelkezik saját szobával.  A szolgáltatás jó és mindig a segitségedre vannak.

Zoltan

IRflex egy jó cég. Jó számomra a megbizhatóságot, a figyelmességet és a segitségnyujtást jelenti! Egy cég ahol az emberekkel kellemes az együttmüködés.

 

Megbizhatóság nekünk magyaroknak azt jelenti, hogy hosszu távra van munkád. Hogy jövődet tudod épiteni, nemcsak családodért hanem önmagadért is. IRflex korrekt, mert minden a hollandiai tö. Het contract, het salaris, de huisvesting, enz.

De medewerkers van IRflex zijn behulpzaam, als het gaat over werk, salaris maar ook andere dingen waar je een antwoord voor zoekt. Je moet wel proberen je zaken zelf te regelen maar je kan altijd bellen met een vraag of voor advies.

IRflex heeft het doel dat je zorgeloos aan het werk bent en dat je niet wordt afgeleid door problemen die misschien via je moedertaal snel opgelost hadden kunnen worden! 

Érdeklödni szeretne?

Kíváncsi a lehetóségeire? Kernének adja meg elérhetöségeit, adatait és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.