Hogyan dolgozunk

Toborzás

- Állás hirdetések vagy állás keresések által Ön megtalálja honlapunkat. Ott megszerkesztheti illetve feltöltheti önéletrajzát.
- Az önéletrajza tartalma alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot anyanyelvén hogy minden kérdésére választ tudjuk adni illetve hogy munkatapasztalatait át beszéljük.
- A következő lépés egy meghívás irodánkban egy állásinterjúra. Ha Ön külföldön tartózkodik vagy a beszélgetés Face time
-on vagy Skyp-on is megtörténhet.

Állas interjú

Kérjük az állásinterjúra hozza a következőket magával vagy küldje el mailben:

- Útlevél / Szemely igazolvány

- Ha rendelkezik BSn számmal hozza magával
- Bankszámla szám

- Egészségügyi biztosítási kártya

- Diploma/bizonyítvány, Vca

- Jogosítvány

Érkezzen időben, ha ez nem sikerül kérjük jelezze kesését .Ruházatára, megjelenésére figyeljen.

Ismerkedés a munkaadóval
Beszélgetés alatt egy munka javaslatot kap. Ebben a javaslatban megbeszélésre kerül a fizetés, munkafeltételek valamint minden más .Ennek a megbeszélésnek a végeredményeként megbeszélt önéletrajzát bemutatjuk a munkaadónak. Ezután ismerkedik Ön meg a munkaadójával és további információkat kap munkahelyéről.

Szerződés aláírás
Munkakezdés előtt a megállapodásokat egy munkaszerződésben foglaltatjuk .A szerződésben megállapodások vannak táp pénz kifizetésről, szállásról,utazás visszatérítésről, fizetés megállapodásról. Itt mindig a munkaadó CAO ját - ami kollektív Munkaszerződést jelent Hollandiában - vesszük figyelembe. Továbbá tájékoztatjuk munkahelyéről, fönökeiről illetve irányítást adó személyekről. Abban az esetben, ha cégünk biztosit szállást minden ezzel kapcsolatos részlet ekkor kerül megbeszélésre.

Tanácsadás / kérdésoldal
Önökért vagyunk. Kérdéseivel anyanyelvén fordulhat hozzánk. Ez mellet segítséget nyújtunk hogy eligazodjon a hollandiai szabályokban és szokásokban. Szívesen segítünk hasznos információkkal és tippekkel hogy Hollandiában való tartózkodását megkönnyítsük.

Érdeklödni szeretne?

Kíváncsi a lehetóségeire? Kernének adja meg elérhetöségeit, adatait és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.